ULTIMA ORĂ | Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart! „Sunt epuizată mental”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 aprilie 2019, ora 11:27,
halep-rouen-3
halep-rouen-3

Simona Halep (locul 2 WTA) a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va participa la turneul de la Stuttgart, din cauza unor probleme la șold apărute în timpul semifinalei de Fed Cup împotriva Franței, dar și pe fondul oboselii psihice.

Simona ar fi beneficiat de un prim tur liber la competiția pe zgură din Germania, dotată cu premii totale de peste 800.000 de euro.

Halep trebuia să joace împotriva învingătoarei din partida Sara Sorribes Tormo (Spania, locul 75 WTA) – Andrea Petkovic (Germania, 71 WTA).

‘Super Simo’ a anunțat că se va întoarce în România și va lua o pauză pentru o săptămână, apoi se va pregăti pentru turneul de la Madrid.

Am căzut în timpul meciului cu Garcia, în primul set. Am simțit dureri la șold. Nu sunt 100% pregătită să joc, așa că nu voi intra pe teren. În plus, sunt epuizată din punct de vedere mental, pentru că am dat totul în Fed Cup. Am decis să am grijă de sănătatea mea, este o prioritate.

Mai sunt două săptămâni până la Madrid, timp suficient să mă recuperez. Vreau să mă duc acasă și să mă relaxez. Sunt dezamăgită că nu pot să joc aici. Șoldul trebuie să fie bine… la timp pentru sezonul de zgură. Dar nu fac nicio dramă din asta. Voi lua câteva zile de pauză, apoi cred că voi fi bine„, a spus Simona Halep.

Halep nu a câștigat niciodată turneul de la Stuttgart, dar a ajuns de două ori în semifinale (în 2015 și 2017). Anul trecut, ea a fost eliminată în sferturi de către americanca Coco Vandeweghe.

Press conference with Simona Halep

Press conference with Simona Halep! ?

Publicată de Porsche Tennis Grand Prix pe Marţi, 23 aprilie 2019

stuttgartHalepretrageresimona halepaccidentareturneuwta