Ultima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, după zvonurile că ar divorța de Anamaria Prodan: „Este ultimul avertisment”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 04 iulie 2021, ora 12:57,
ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF
ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Tehnicianul susține că nu se pune problema ca cei doi să divorțeze.

Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă.

Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit SpyNews.ro.

De asemenea, s-a zvonit că Reghecampf are amantă, lucru infirmat de fostul antrenor al FCSB-ului.

Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a mai spus Reghecampf.

Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real. Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi! Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ”, a conchis Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto- Profimedia Images

Citește și MOTIVUL DESPĂRŢIRII DINTRE REGHECAMPF ŞI ANAMARIA PRODAN! FEMEIA CARE LE-AR FI DISTRUS CĂSNICIA

au divortatanamaria prodandivorreghecampfrealitatea