Ultimatum pentru conducerea actuală a Petrolului: ”Răbdarea noastră s-a terminat. Faceți ce trebuie sau plecați!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 15:38,
UNIUNEA SUPORTERILOR PETROLIȘTI
UNIUNEA SUPORTERILOR PETROLIȘTI

Suporterii „lupilor galbeni” au reacționat după ce ACS Petrolul ’52 Ploiești a anunțat, joi seară, că nu participă la licitația pentru atribuirea contractului de licență exclusivă a celor șase mărci „Petrolul”.

Uniunea Suporterilor Petrolisti a emis următorul comunicat:

FIGURAȚIE ÎN LOC DE LICITAȚIE!

Tribunele unite ale Petrolului, pietrele de temelie ale existenței echipei în vremuri grele, încă o dată aduc în atenția domnilor ce mimează conducerea clubului mâhnirea în legătură cu situația prezenta a clubului.

Am trecut peste dezamăgire, suntem profund deranjați de diferența evidentă între ce spuneți și ce faceți în realitate.

Acum niște ani am oferit un vot de încredere, dar în schimb am primit doar promisiuni și schimbari de atitudine de la o zi alta, nespecifice unor oameni de onoare. Poate nu știți ce e aia, sau poate doar interesul personal și mândria primează, dar aceste lucruri nu au ce căuta la masă când discutăm de însăși existența Clubului nostru. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO | NAE CONSTANTIN RĂMÂNE NEÎNVINS PE BANCA PETROLULUI! „LUPII GALBENI”, VICTORIE CONTRA FARULUI CONSTANȚA

”Peluza Latină”

Simțim că ne zbatem pentru lucruri diferite, am facut tot posibilul pentru a asigura existența clubului, dar unii trecători prin vestiarul echipei pun orgoliile înaintea iubirii noastre, iar asta nu putem accepta.

Dăm exemplul domnului Haralambie, fosta rezervă de portar la Petrolul,cel care ne numește în mod ironic „spectatori” , a domnilor Tavi Grigore și Constantin Ștefan personaje care in mod sistematic au refuzat și sabotat orice încercări de asociere pentru continuitate, luand mai bine în calcul falimentarea clubului.
Incă o dovadă ca nu Petrolul și palmaresul conteaza pentru ei ci orgoliul de a avea echipa proprie.

Noi facem Clubul, fără noi sunteți doar niste salariați în domeniul sportiv. Că tot spunem de valoarea cuvantului și onoare, nici decizia AGA de a participa la licitație nu s-a respectat. Răbdarea noastră s-a terminat, iar opțiunile voastre se reduc la două: faceți ce trebuie sau plecați!„, au scris cei de la Uniunea Suporterilor Petroliști.

Citește și VIDEO | TAKAYUKI SETO, ÎN CANTONAMENTUL PETROLULUI! NAE CONSTANTIN: „SUNTEM LA NIVELUL CARE TREBUIE!”

Uniunea Suporterilor Petroliști e compusă din Liga Suporterilor Constantin Tabarcea, Asociația Diaspora Galben Albastră și Nodul Petrolist (Peluza Latină).

Un punct de vedere legat de situația dificilă prin care trece în aceste momente clubul prahovean a avut si ”Peluza 1 Ilie Oană”. Redăm mai jos, integral, comunicatul acestora:

”O SINGURA DORINȚĂ!
Peluza I Ilie Oană, după cum bine știți, întotdeauna a dorit binele Petrolului. Chiar dacă uneori atitudinea a fost una mai dură, dupa rezolvarea problemelor s-a dovedit în marea majoritate a cazurilor că am avut dreptate. Prin urmare, dorim să afirmăm că suntem imparțiali și nu dorim să susținem pe nimeni în acest ” război ” nemeritat pe care clubul nostru îl duce.
Peluza 1 ”Ilie Oană”
Dorim să atragem atenția părților implicate în acest conflict, atât unor membri fondatori care se pare că sunt foarte orgolioși, fapt ce are urmări negative asupra clubului, cât și celor de la Primărie. Datorită minciunilor și intereselor personale are de pierdut doar PETROLUL. Ne-am săturat de minciuni, ne-am săturat de promisiuni, vrem atitudine și echipa sa meargă înainte. Tradiția trebuie să continue. Refuzăm să credem că pâna la începutul campionatului situația nu se va clarifica și echipa noastră nu va fi una curată și sănătoasă, aspirând la promovarea în prima ligă.
Hai Petrolul!”


Decizia de a scoate la licitație cele șase mărci a fost luată de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în ședința din 17 iunie 2021. Cele șase mărci sunt: FC Petrolul Ploiești, FC Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95.

Petrolul are în palmares 4 titluri de campioană și 3 Cupe ale României.

Citește și VIDEO | PETROLUL RĂMÂNE NEÎNVINSĂ CU NAE CONSTANTIN PE BANCA TEHNICĂ. REMIZĂ CU CHINDIA

peluza ilie oanacomunicatusppetrolulrealitateaprimărieploiestiglorii petroluluniunea suporterilor petrolistiscandal