Ultimatum pentru Cortacero! Cine este gata să preia clubul dacă actualul patron nu își respectă promisiunile

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 ianuarie 2021, ora 14:09,

În pragul împlinirii a cinci luni de când Dinamo și-a schimbat patronatul, fanii din DDB sunt mai convinși decât oricând să acționeze pentru a îndrepta situația dezastruoasă a clubului.  

Iar suporterii au început să îl preseze pe spaniol să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni achiziționat de la Ionuț Negoiță. Aceștia i-au și trimis un ultimatum investitorului iberic pentru a rezolva problemele grupării din Ștefan cel Mare. Dacă în două săptămâni lucrurile nu vor intra pe făgașul normal, susținătorii roșa-albilor au de gând să apeleze la Nicolae Badea, care este un susținător al proiectului DDB! În aceste condiții, reprezetanții Peluzei Cătălin Hîldan le trimit o ultimă rugăminte jucătorilor. Să mai aștepte încă 14 zile până când și-ar putea vedea banii în conturi.

„Angajații clubului au primit semnale că se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni, au fost informați să mai aibă răbdare atât”, au precizat persoane apropiate celor din DDB.

Pablo Cortacero a preluat pe 13 august pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță, însă toate speranțele dinamoviștilor pentru o transformare în bine a clubului s-au dus pe apa sâmbetei după ce actualul patronat nu a plătit salariile angajaților în toată această perioadă.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo, tot mai aproape de dezintegrare: “Nu cred că mai rămâne nimeni până luni”

nicolae badeaddbcortaceroultimatumdinamorealitateaactiuni