Ultimele detalii despre accidentarea lui Ionuț Panțîru: „Este o problemă gravă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 19:23,
Ionuț Panțîru
Ionuț Panțîru

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani al celor de la FCSB a ieșit accidentat în ultima etapă de campionat!

Ionuț Panțîru a părăsit gazonul după doar 33 de minute jucate în partida cu Sepsi, pierdută de FCSB cu scorul de 1-2. Titularizat de antrenorul Toni Petrea la ordinul patronului Gigi Becali, apărătorul bucureștenilor a fost accidentat grav, iar din primele informații problemele medicale ale fotbalistului sunt unele foarte grave.

Concret, Panțîru a aflat că are cartilajul care acoperă rotula genunchiului drept distrus, iar perioada de indisponibilitate s-ar putea întinde timp de mai multe luni. Bogdan Codorean, medicul care îi operează pe majoritatea sportivilor din România, a vorbit despre cazul jucătorului de la FCSB și a dezvăluit că problemele acestuia sunt unele grave, însă exclude posibilitatea ca acesta să se retragă.

„Ştiu care este problema lui Panțîru, dar nu pot să o discut. Este o problemă gravă și care poate să dureze mult. Nu se pune problema să se lase”, a anunțat Bogdan Codorean, potrivit Antena Sport.

600.000 de euro este cota de transfer a lui Ionuț Panțîru, potrivit site-ului Transfermarkt.com. Jucătorul a ajuns la FCSB în vara anului 2019 de la Poli Iași. 27 de meciuri, un gol și două pase decisive reprezintă bilanțul apărătorului stânga în ultimul sezon pentru echipa lui Gigi Becali.

Citește și IONUŢ PANŢÎRU, MESAJ DE PE PATUL DE SPITAL PENTRU GIGI BECALI: ,,VREAU SĂ-I MULŢUMESC CĂ M-A TRIMIS LA CEA MAI BUNĂ CLINICĂ DIN LUME”

declaratiirealitatealiga 1ionut pantirufcsbbogdan codorean