Ultimele detalii despre fotbalistul care riscă să își încheie cariera din cauza unei artificii! Ce spun medicii

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 02 ianuarie 2021, ora 11:47,
image-2021-01-1-24515174-41-omar-elabdellaoui

Anul 2021 a început cum nu se putea mai prost pentru unul dintre fotbaliștii legitimați la Galatasaray Istanbul!

Căpitanul primei reprezentative a Norvegiei, Omar Elabdellaoui (29 de ani), a fost operat de urgență în noaptea dintre ani, deoarece un dispozitiv pirotehnic pe care acesta l-a folosit, i-a explodat în mână. Actualul fotbalist al turcilor de la Galatasaray a fost operat de urgență în prima zi a acestui an, iar din ultimele informații ale medicilor se pare că acesta va mai avea nevoie de încă o intervenție de acest gen.

Sursa foto: Galatasaray Istanbul

„Am acordat primul ajutor. Situaţia lui de acum este mai bună decât ieri. Este sub tratament. Va fi necesară încă o intervenţie. Mâine vom evalua situaţia şi vom lua o decizie cu privire la cum trebuie să acţionăm. Astăzi i-am făcut toate analizele. Pot spune că este mai bine decât ieri. Are un ochi mai afectat decât celălalt„, a declarat medicul Vedat Kaya, potrivit cotidianului Milliyet.

Citește și Un fost dinamovist anunță dezastrul la echipă: “Nu ştim pe câţi jucători se vor mai baza!”

Fotbalist a fost vizitat și de către antrenorul său, Fatih Terim. Tehnicianul în vârstă de 67 de ani a mărturisit că este un moment extrem de greu pentru jucătorul său și îi roagă pe iubitorii fotbalului să se roage pentru sănătatea norvegianului.

„Omar este un om foarte valoros pentru noi, atât pe teren cât şi în afara terenului. Am vorbit cu el, I-am înpărtăşit sentimentele şi gândurile mele. Ne-am emoţionat amândoi. De aceea am ieşit. Vom face tot ce putem pentru el. I-am spus să se lupte, că poate învinge. Este mai bine faţă de ieri sau aşa vrem noi să îl vedem. Nu este uşor. Sperăm că lucrurile se vor desfăşura bine pentru el. Însă nu este uşor ce a trăit.

Are nevoie de rugăciunile tuturor iubitorilor fotbalului. Este un mare nenoroc pentru el şi pentru familia lui, dar vom ţine piept acestor întâmplări în viaţă. Nu privim altfel lucrurile. Nu este nevovie să fie văzută astfel o întâmplare venită după ce a vrut să îşi facă fericiţi copiii. Sper să se facă bine repede, a spus Terim, potrivit ntvspor.net.

Omar Elabdellaoui este unul dintre oamenii de bază al primei reprezentative a Norvegiei și a fost ales jucătorul anului în țara sa, în 2015. 49 de selecții a adunat fundașul dreapta în tricoul fostei adversare a României.

Nordicul se află în curtea celor de la Galatasaray din vara anului 2020, atunci când a fost transferat de la formația din Grecia, Olympiakos Pireu.

Citește și Șahtior nu uită și nu iartă! Mircea Lucescu nu mai are statuie la Donețk, după decizia de a merge la Dinamo Kiev

 

incidentdeclaratiifatih terimnorvegiarealitateagalatasarayOmar Elabdellaoui
gigi-becali-fcsb

FCSB nu mai impresionează nici financiar: „Nu mă interesează banii”

rapid

Rapidiștii, sfătuiți să transfere un fotbalist din Liga 1: „E pe stilul Giuleștiului!”