SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ultimele detalii din tabăra dinamovistă, înaintea meciului cu CSU Craiova: „Staff-ul face toate eforturile ca jucătorii să fie apți”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 15:52,
DINAMO
DINAMO

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu CSU Craiova, în epilogul etapei a 10-a a Ligii 1. Alb-roșii  au suferit șase înfrângeri consecutive în campionat, dar vin după o victorie în Cupa României, astfel că moralul lor este unul ridicat înaintea dulului cu echipa olteană.

Antrenorul Sorin Colceag a declarat că speră ca tot șotul să fie apt din punct de vedere medical.

„În momentul acesta staff-ul face toate eforturile ca jucătorii să fie apți. Răuță e suspendat, în rest încercăm să avem lotul complet. Situația noastră este dificilă, așa că orice partidă are o importanță majoră. Încercăm să ne pregătim cât se poate de bine. Trebuie să luăm ce a fost bun la ultimele partide.

Dacă luăm anumite momente din meciul cu Botoșani, dând jocul a avut calitate și rezultatul din Cupă, putem fi într-o poziție foarte bună.

La momentul acesta Pinto nu este pregătit să intre și să joace” , a declarat Sorin Colceag, înaintea partidei cu CSU Craiova, într-o conferință de presă.

Citește și SOLUȚIA SALVATOARE PENTRU DINAMO VINE DIN PARTEA UNUI FOST MARE JUCĂTOR: „E NEVOIE DE EI DOI”

fotbaletapa 10csu craiovasorin colceagconferinta de presaliga 1realitateadinamo