Ultimul anunț făcut de Rapid

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 18:02,
Rapid
Rapid

Andrew „Andy” Mark Liddell este noul preparator fizic al Rapidului, acesta alăturându-se echipei lui Neil Lennnon, „principalul” din Giuleşti, a anunţat, marţi, clubul din Superligă.

”În vârstă de 50 de ani, Andy este născut la Leeds și a jucat ca atacant chiar și în Premier League, la Barnsley, dar și în ligile inferioare, la Wigan Athletic, Sheffield United, Oldham Athletic și Rotherham. De asemenea, a bifat 12 selecții la naționala de tineret a Scoției, pentru care a marcat două goluri.

După încheierea carierei de fotbalist, în 2010, de la Rotherham, Liddell s-a dedicat meseriei de preparator fizic, începând cu formația de la care s-a retras din activitatea de jucător.

Între 2011 și 2018, s-a ocupat de Ipswich Town, după care a devenit preparatorul fizic al naționalei Irlandei, sub comanda Mick McCarthy, timp de un an și nouă luni.

În sezonul trecut, a pregătit formația campioană a Israelului, Maccabi Tel Aviv, de unde a plecat odată cu începerea războiului.

Liddell va face echipă cu alți doi britanici, Neil Lennon (antrenorul principal) și Iain Brunskill (antrenorul secund)”, a fost anunțul celor de la Rapid, pe site-ul oficial.

superligarapid