Ultrașii celor de la FC U Craiova, mesaj dur pentru elevii lui Trică: „Vom trece la fapte!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 21:29,
Fani FC U, sursa foto- FC U Craiova/Facebook
Fani FC U, sursa foto- FC U Craiova/Facebook

Peluza Sud 97 a oltenilor a răbufnit după ultimul eșec al echipei favorite, scor 0-2, contra celor de la FC Voluntari!

FC U Craiova 1948 a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga și ocupă locul 14 în clasament, cu doar 15 puncte acumulate în cele 18 meciuri. Acest bilanț i-a scos din minți pe suporterii echipei, care au postat un mesaj extrem de dur la adresa jucătorilor, dar și a patronului Adrian Mititelu, căruia îi cer să vândă echipa.

„V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al “talentelor” risipite sau ale măscăricilor.

De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea voastră! Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie […] îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa […]!”, au scris fanii pe Facebook, alături de o imagine cu chipul lui Adrian Mititelu, pus sub semnul interzis.

Citește și EXCLUSIV | CONDUCEREA CELOR DE LA FC U CRAIOVA, ARĂTATĂ CU DEGETUL: ”SUNT OAMENI CARE NU SE PRICEP LA FOTBAL”

liga 1fc u craiovapeluza sud 97mesajrealitatea