Ultrașii lui FC U Craiova, mesaj clar pentru Mutu&co: „Dacă nu vor fi rezultate, mergem peste jucători!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 15:52,
Fani FC U Craiova
Fani FC U Craiova

Adrian Mutu a preluat banca tehnică a celor de la FC U Craiova, la primul sezon de Liga 1 după zece ani de absență, însă va avea o misiune destul de grea în Bănie!

“Briliantul” speră să producă surpriza în primul sezon al celor de la FC U Craiova în Liga 1 după zece ani de pauză, astfel că a realizat deja primele mutări cu care speră să formeze o echipă competitivă în primul eșalon. Pentru asta, Adrian Mititelu i-a pus la dispoziție noului antrenor un buget consistent, dar și condiții de pregătire demne de un club care își dorește cu adevărat performanță.

Cu toate acestea, ultrașii celor de la FC U nu au de gând să fie foarte răbdători cu elevii lui Adrian Mutu, astfel că Peluza Sud 97 a lansat deja primul mesaj tare pentru jucători. Concret, Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, a transmis că așteaptă rezultate din partea echipei încă din primele etape ale turului. Totodată, Preda, care este unul dintre liderii galeriei, a mărturisit că fanii își doreau ca Eugen Trică să rămână în continuare antrenorul formației.

„Pentru ca peluza să fie plină și suporterii să vină la stadion avem nevoie de o echipă puternică și de rezultate. Dacă nu avem rezultate, suporterii de la tribuna a doua sau de la oficială nu vor veni, pentru că așa a fost întotdeauna la Craiova.

Citește și NEAŞTEPTAT! MIRCEA BORNESCU A PLECAT DE LA FC U CRAIOVA 1948

Nu vom pune presiune pe echipă din primul meci. CFR Cluj e puternică, e campioana ultimelor patru sezoane. Noi suntem o echipă nou-promovată, dar așteptăm rezultate. În cazul în care nu vor fi rezultate după cinci-șase etape și vedem că echipa nu joacă ce dorim, o să acționăm, o să mergem peste jucători la club, vom avea o discuție cu conducerea, cu jucători. Sperăm să nu se întâmple asta. Va fi greu pentru Mutu, pentru că și el e la început de carieră.

Suporterii olteni își doresc din ce în ce mai mult. Am promovat în Liga 1, ne doream să continuăm cu Trică. Conducerea a spus că Trică nu e bun pentru Liga 1, dar noi considerăm că Trică e bun de Liga 1. L-au adus pe Mutu. Ok. Trebuie să-i dăm o șansă și noi lui Mutu. El își vede interesul, noi ne vedem interesul. Să facă performanță.

Ne dorim să nu pierdem la Cluj și să batem marea rivală Dinamo, în etapa a doua, pe stadionul Ion Oblemenco. Dacă va da greș echipa, vom lua la întrebări conducerea clubului, de ce i-a dat afară pe Trică și pe Bornescu. Până atunci nu putem să ne luăm de conducere și de jucători!”, a transmis Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, într-o intervenție telefonică la o emisiune realizată pe pagina de Facebook FC U Craiova.

Citește și VIDEO | FC U CRAIOVA VREA SĂ DEA LOVITURA ÎN ACEASTĂ VARĂ! CE JUCĂTOR POATE AJUNGE SUB COMANDA LUI MUTU

realitateaadrian mutupeluza sudliga 1mesaj jucatori fc ufc u craiova