VIDEO | FC U Craiova vrea să dea lovitura în această vară! Ce jucător poate ajunge sub comanda lui Mutu

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 11:57,
Adi Mutu, FC U Craiova
Adi Mutu, FC U Craiova

Oltenii pun la cale un nou transfer, asta după ce în ultimele zile au anunțat venirile portarului Armin Gremsl, dar și a atacantului Hugo Vieira!

Aflați în Slovenia în această vară pentru efectuarea perioadei de pregătire, leii au pus la cale ultimele detalii înaintea primului sezon de Liga 1, după zece ani de absență. După ce a decis să renunțe la mai mulți fotbaliști și a cerut cât mai multe transferuri pentru Liga 1, „Briliantul” încearcă acum să alinieze cea mai bună formulă pentru duelul cu CFR Cluj, din prima etapă a campionatului.

Cu o campanie de achiziții spectaculoasă, bazată în mare parte pe jucători străini, Adrian Mutu își dorește acum un fotbalist trecut pe la Galatasaray și Lazio Roma. Potrivit declarațiilor lui Mircea Rednic, fundașul dreapta în vârstă de 30 de ani, Luis Pedro Cavanda, a intrat în atenția Craiovei. Belgianul este liber de angajament din luna mai a anului trecut, atunci când s-a despărțit de Standard Liege.

Sursa foto- Profimedia, credit BELGA PHOTO YORICK JANSENS

„Îl cunosc pe Luis Pedro Cavanda. Nu m-a prins pe mine la Standard, dar l-am avut adversar atunci când eram la Mouscron. Este un jucător foarte bun, care poate să joace atât fundaș dreapta, cât și fundaș stanga. Am fost sunat de cei de la FCU și mi s-a cerut referinte despre el. Băiatul ăsta a jucat și pe la Galata. Eu cred că FCU va face o achiziție foarte bună dacă Adrian Mititelu se va hotărâ să îl ia”, a spus Mircea Rednic pentru ProSport.

Evaluat la 200.000 de euro în momentul de față, Cavanda a evoluat de-a lungul carierei sale pentru echipe precum Lazio, Torino, Bari, Trabzonspor și Galatasaray.

Citește și VIDEO | FC U CRAIOVA 1948 A MAI BIFAT UN TRANSFER! ATACANT PORTUGHEZ PENTRU ADI MUTU

transfer fc umuturealitatealiga 1Luis Pedro Cavandafc u craiova