Un arbitru român, suspendat pe termen nedeterminat, după ce a oficiat la meciul legendelor, Barcelona – Real Madrid!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 23:18,
Dan Ucenic
Dan Ucenic

Ghinion teribil pentru un arbitru cu origini românești, după duelul din El Clasico, disputat aseară, la Tel Aviv!

Dan Ucenic (44 de an) este stabilit de 30 de ani în Țara Sfântă și a avut ocazia aseară de a face parte din brigada care a condus partida dintre Barcelona și Real Madrid, disputată în scop demonstrativ.

Asistentul a primit însă o sancțiune dură din partea comisiei de arbitri din Israel, după ce a intrat cu telefonul în vestiare și pe tunelul de acces pentru a face poze cu fostele legendele ale celor două cluburi din Spania. Totodată, arbitrul i-ar fi cerut și tricoul de joc lui Frank de Boer, la finalul jocului.

Acest lucru i-a scandalizat pe oficiali, care au demarat o anchetă disciplinară împotriva lui Ucenic. După terminarea partidei, comisia l-a informat pe acesta că nu mai are dreptul să fie delegat la nicio partidă până la următoarea întâlnire a organismului. Evenimentul cu pricina a creat un scandal uriaș în Israel.

Arbitrul a explicat însă că tricoul nu l-a luat pentru propria colecție, ci intenționează să îl scoată la licitație pentru o cauză umanitară. În ciuda acestui lucru, Ucenic ar putea primi o pedeapsă cuprinsă între 3 și 6 luni, perioadă în care nu va mai avea dreptul de a participa la competiții sportive.

Citește și VACANȚĂ ÎNCHEIATĂ PENTRU GARBINE MUGURUZA ÎN ROMÂNIA! CARE AU FOST IMPRESIILE SPANIOLOAICEI

dan ucenicrealitateasuspendat