Vacanță încheiată pentru Garbine Muguruza în România! Care au fost impresiile spanioloaicei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 23:41,
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza

Jucătoarea nu a fost la prima sosire pe plaiurile mioritice. Rivala Simonei Halep a povestit cum a ajuns să își petreacă vacanțele atât de des în România. 

Muguruza a profitat de eliminarea timpurie de la Wimbledon și a ales să se relaxeze alături de cea mai bună prietnă a sa.

„Am fost de 5 ori în România, când eram mică am jucat mai multe turnee aici. Nu am aflat de zonele turistice de la Halep sau de la alte jucătoare din România, dar toate sunt foarte amabile şi primitoare. Totul a început când participam la concursuri în România. 

Iar cum prietena mea cea mai bună este din România mereu am avut o mică atracţie către această ţară. Fundata am descoperit-o pentru că aici de află casa familiei prietenei mele, iar eu sunt foarte apropiată de ei. Este o casă minunată la munte în care am vrut să mă deconectez”, a declarat sportiva de 27 de ani pentru Adevărul. 

Acesta a dezvăluit și ce i-a plăcut cel mai mult la noi în țară.

„Din România îmi place mult faptul că lumea este latină, sunt foarte apropriaţi de noi, oameni modeşti, care muncesc din greu şi care reuşesc să-ţi arate că sunt fericiţi că ai venit să le vizitezi ţara. Este o ţară foarte, foarte mare din care încă mai am multe de văzut, dar am putut să văd munţii, oraşul Bucureşti, plaja din Mamaia şi Constanţa, un oraş foarte frumos. Am avut ocazia de a experimenta România. 

Jucând tenis am putut să cunosc publicul, căruia îi place foarte mult sportul, mi-a lăsat o impresie foarte bună. Merită să mergi pentru că este o ţară frumoasă, mâncarea este foarte bună, într-una din zile am făcut un grătar în aer liber cu mai multe feluri de carne şi mici. Este accesibil pentru turişti fiind situată în estul Europei şi este o ţară în care poţi găsi puţin din toate”, a concluzionat oaspetele special. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | GARBINE MUGURUZA ÎȘI PETRECE VACANȚA ÎN ROMÂNIA

vizitaimpresiimuguruzarealitatearomania