Un club din Liga 1 are mari probleme cu banii și cere spriinul autorităților locale: „Avem datorii de 1.5 milioane de euro!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 14:53,
poli iasi

Criza cauzată de apariția pandemiei a destabilizat omenirea din toate punctele de vedere, iar fotbalul din România simte din plin aceste probleme!

Președintele clubului Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a vorbit despre situația de la echipa moldoveană, care nu trece prin cel mai bun moment din punct de vedere sportiv. Ieșenii sunt doar pe locul 13 și au cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri disputate în Liga 1.

Nici din puncte de vedere financiar, clubul nu traversează cea mai bună perioadă, iar Ciprian Paraschiv a mărturisit că datoriile au fost cea mai mare dificultate a formației pregătită de Daniel Pancu. Președintele ieșenilor a cerut ajutorul din partea autorităților locale, deoarece consideră că pentru un oraș așa cum este Iașul, bugetul ar trebui să fie mai mare decât este acum.

Avem datorii de 1.5 milioane de euro. Cred că datoriile au fost cele mai mari greutăți, pentru că toate lucrurile se pot mișca dacă există bună voință, dacă întâlnești oameni de caracter. Bine, în orice club sunt discuții, dar am reușit să construim. Ne lipsesc rezultatele, dar sunt convins că vor veni și ele.

Avem contracte de sponsorizare în derulare și sperăm să vină și comunitatea locală mai mult lângă echipă. Până acum am avut sprijinul Primăriei Municipiului Iași, în jur de 500 de mii de euro. Eu zic că la nivelul Iașiului, ar trebui să fie peste un milion și jumătate de euro contribuția autorităților locale!”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru Pro Sport.

Citește și Craiova este pe cale să renunțe la un jucător de bază! FCSB și CFR Cluj ar putea profita de acest lucru

 

Ciprian Paraschivdatorii iasipoli iasirealitatea
sepsi

Sepsi, gata să impresioneze în Conference League: „Va trebui să reprezentăm cu succes România!”

Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”