Un fost antrenor de la FCSB, îngrijorat înaintea partidei cu Topola: „Va fi dificil să reuşească să facă o echipă!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 17 septembrie 2020, ora 17:32,
fcsb-europa-league-1

FCSB se confruntă în acest moment cu o situație inedită. Pentru meciul din această seară cu Backa Topola, roș-albaștrii se pot baza pe doar 13 jucători de câmp și un singur portar!

Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului și actual antrenor secund al lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României, consideră că pentru meciul din această seară, va fi extrem de greu ca echipa lui Gigi Becali să poată alinia o formulă competitivă, astfel încât să nu aibă emoții pentru calificarea în următorul tur preliminar din Europa League.

„Sunt jucători importanţi care au Covid. Va fi dificil pentru aceşti jucători, pentru staff să reuşească să facă o echipă, să îi ţină pe jucători în formă”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

FCSB are în acest moment infirmeria plină, nu mai puțin de 18 membrii ai echipei au fost diagnosticați cu coronavirus și fie nu au făcut deplasarea în Serbia, fie au fost nevoiți să se întoarcă în România pentru a intra în izolare.

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea, Andrei Vlad, Sergiu Buș, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu și Ionuț Vînă sunt toți oamenii de la FCSB infectați cu noul coronavirus.

Citește și • Primele cuvinte ale lui Gică Popescu după infectarea cu coronavirus: “Au fost ceva complicaţii”

Europa Leaguecoronavirusfcsbnicolae dică
Kyiv’s head coach Mircea Lucescu pictured during a press conference of Ukrainian soccer club FC Dynamo Kyiv, Wednesday 24 February 2021 in Brugge. Dyn

Mircea Lucescu: ,,Sunt convins că Ucraina se va califica din grupă”

Christian Eriksen 22

Medicul Danemarcei, despre intervenţia asupra lui Eriksen: ,,Era clar că era inconştient”