Un fost campion cu Barcelona este acuzat de hărţuire sexuală! Ce s-a descoperit în urma investigaţiei

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 18:06,
David Villa

Un fost campion mondial şi câştigător de titlu cu Barcelona este acuzat că ar fi hărţuit sexual o femeie.

Ultimele detalii au ieşit la iveală dintr-o investigaţie, dar şi dintr-un interviu acordat de femeia care îl acuză pe fotbalist.

O tânără de 22 de ani a oferit informaţii cu privire la o presupusă hărţuire sexuală la care ar fi fost supusă de campionul mondial David Villa, în timpul în care aceasta era stagiar la New York City.

Skyler Badillo a făcut primele dezvăluiri despe acest presupus abuz în luna iulie, pe contul oficial de Twitter, iar acum a oferit mai multe detalii într-un interviu pentru The Athletic, potrivit sport.ro.

Femeia spune că a avut parte de atingeri inadecvate, avansuri insistente ale fotbalistului care o făceau să se simtă foarte prost, iar superiorii ei vedeau lucrurile astea, dar nu făceau nimic în privinţa asta.

Femeia spune că nu are nimic de câştigat din aceste lucruri scoase la iveală, dar vrea ca experienţa ei să îi ajute pe alţii.

După ce au apărut acuzaţiile de hărţuire sexuală, David Villa a declarat doar că toate lucrurile spuse sunt false. Acesta a refuzat să ofere vreun interviu referitor la acuzaţiile ce i-au fost aduse.

După ce a apărut acest episod în vară, oficialii clubului New York City au demarat o anchetă, iar la începutul lunii au spus că au observat un comportament nepotrivit la foştii angajaţi ai clubului. Cei care încă se mai află la New York City au fost sancţionaţi, potrivit ESPN.

Citeşte şi EXCLUSIV | Răspunsul Ioanei Gheorghe la comunicatul lui Paul Neagu: “Nu are nici o legătura cu realitatea”

david villarealitateabarcelonaskyler badillonew york cityhartuire sexuala
FCSB CRAIOVA OCTAVIAN POPESCU VATAJELU

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Becali a anunțat cât cere pe Octavian Popescu: „Haideți să ne trezim puțin!”

halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie