Un fost campion cu Dinamo îi critică pe oficialii ”câinilor” : ”Au aruncat în aer toți suporterii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 11 august 2019, ora 12:16,
fani-dinamo
fani-dinamo

Dinamo se află într-o situație complicată în Liga 1, iar foștii jucători ai formației din Ștefan cel Mare sunt îngrijorați. 

Giani Kiriță (42 ani), fost campion cu Dinamo, este de părere că situația clubului din Capitală se datorează conducerii din Ștefan cel Mare. Îndepărtarea lui Mircea Rednic și transferurile făcute de oficialii dinamoviști au dus ”câinii” pe ultimele locuri din clasamentul Ligii 1, crede fostul jucător.

”E o mare rușine să joci în play-out, dar e doar o consecință firească a acțiunilor lor. Au spus că sacrifică un an pentru a-l lăsa pe Rednic să construiască noul sezon, după care au venit și au aruncat bomba: l-au dat afară pe Rednic, au aruncat în aer toți suporterii, peste asta l-au adus pe Neagoe și au transferat ce au transferat. După care ne plângem că e situația grea. Ce semeni, aia culegi!” a declarat Giani Kiriță pentru Gazeta Sporturilor.

De asemenea, Kiriță a dezvăluit că îi este foarte greu să privească meciurile din Liga 1 ale lui Dinamo: ”Rămân mut la fiecare meci al lui Dinamo! Credeam că nu se poate mai rău decât ce a fost în ultimii doi ani, dar văd că e și mai și acum. Băi, mă încearcă multe sentimente, serios! Mi-e foarte greu să privesc tot ce se întâmplă. Eu am crescut la Dinamo în mediu de performanță și nu pot concepe așa ceva. Dar degeaba vorbim noi, foștii jucători, pentru că nu avem calitate oficială și nu bagă nimeni în seamă ce spunem noi” a mai spus fostul jucător pentru sursa citată.

Citește și Un fost dinamovist e îngrijorat: ”Cred că dacă prindem locul 12, de baraj, e bine”

liga 1dinamodeclaratiigiani kirita