Un fost conducător crede în revenirea lui Dinamo! ,,Investiţiile sunt de titlu şi Champions League”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 12:27,
dinamo echipament nou

Un fost mare portar şi conducător la Dinamo crede că echipa se va ridica din situaţia în care se află în acest moment.

Florin Prunea e de părere că noile transferuri făcute de Dinamo îşi vor arăta adevăratele calităţi în perioada următoare. Noii jucători ar avea nevoie de o perioadă de adaptare până să ajungă la o formă bună.

Fostul portar nu credea că Dinamo va avea un asemnea început de sezon în Liga 1.

,,Nu mă aşteptam la această situaţie, mă aşteptam să fie probleme, deoarece Dinamo a adus foarte mulţi jucători. Pe undeva şi valoarea jucătorilor trebuia să formeze o echipă , dar uite ca nu e aşa. Mai este mult de jucat, abia a început campionatul.” a spus Prunea la Ora exactă în Sport.

Fostul conducător al ,,câinilor” e de părere că investiţiile făcute la Dinamo sunt de câştigarea campionatului şi de cupele europene.

Dinamo nu are un lot de poziţia pe care o ocupă acum. Investiţiile care se fac la Dinamo sunt de titlu şi de Champions League. Dinamo a avut portari peste valoarea celor de faţă. Echipa mai are nevoie de întariri în linia de fund, însă conducerea ştie cel mai bine ce are de facut”, a mai declarat Florin Prunea pentru Pro X.

Deşi speră în revenirea lui Dinamo, când vine vorba de titlu, fostul internaţional e categoric. Crede că Universitatea Craiova nu are cum să scape titlul în acest sezon. Prunea spune despre gruparea olteană că e cea mai organizată echipă din Liga 1.

,,Craiova nu cred că va rata anul acesta titlul, ei câştigau şi anul trecut titlul dacă erau puţin mai atenţi. Este clubul cel mai bine organizat din România, dacă aveau şi suporterii în spate era şi mai usor.”, a mai susţinut fostul dinamovist.

Citeşte şi Ce surpriză! Liderul galeriei de la FCSB a mers pe arena din Ghencea: “Bau! Aici va sta Peluza Nord!”

realitateadinamotitluliga 1prunea
Antrenament Danemarca

Danemarca şi-a anulat toate antrenamentele de duminică, după cazul lui Eriksen

Christian Eriksen, finlanda 2

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Eriksen: ,,E stabil, dar rămâne internat pentru investigaţii”