Un fost fotbalist legendar a avertizat Argentina înainte de Cupa Mondială: ”Nici Messi nu este prost!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 16 august 2022, ora 19:52,
Lionel Messi
Lionel Messi

Argentina va evolua alături de Lionel Messi la Cupa Mondială, care va lua startul pe 20 noiembrie. Gabriel Batistuta, legendarul fotbalist argentinian, crede că nu ar trebui să fie pusă atât de multă presiune pe umerii lui Lionel Messi.

”O lungă perioadă am pus toată presiunea pe umerii lui Lionel Messi. Spuneam că îl avem pe Isus Hristos, pe Messi, da, este un jucător uriaș, dar nu este Isus Hristos. Apoi, îl punem și pe el la zid. Am făcut asta mult timp.

Acum, acest lucru s-a mai schimbat. Desigur, dacă am mingea și i-o pot da lui Messi, i-o dau lui. Dacă sunt doi coechipieri și îi pot pasa lui Messi, îi pasez lui. Dacă nu pot face asta, trebuie să găsesc pe altcineva. Acești copii au înțeles asta și joacă foarte bine.

Nici Messi nu este prost. Știți cum este să simți că toată lumea se așteaptă ca tu să te ocupi de tot? Ce ar fi dacă am face asta împreună? Întrebați-l pe Messi dacă ar prefera să joace în Barcelona lui Pep Guardiola unde totul se împărțea sau ar prefera să joace singur și să marcheze toate golurile”, a declarat Gabriel Batistuta, citat de Goal.

messiargentina