Un fost internațional îi plânge de milă lui Edi Iordănescu: „Va fi lăsat singur, ca Mirel Rădoi şi Cosmin Contra”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 23:52,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Naționala de fotbal a României a pierdut trei dintre cele patru partide jucate în iunie în Grupa B3 din Liga Națiunilor. Florin Prunea consideră că selecționerul Edi iordănescu ar trebui să continue.

Edi Iordănescu a fi lăsat singur, ca Mirel Rădoi şi Cosmin Contra”, spune Florin Prunea

Prima repprezentativă de fotbal a României a învins Finlanda, cu 1-0, pe teren propriu, și a fost învinsă de Muntenegru (0-2 în deplasare şi 0-3 pe teren propriu) și Bosnia-Herţegovina (0-1, în deplasare).

Fostul portar al lui Dinamo și al naționalei, Florin Prunea este de părere că alții ar trebui să demisioneze, nu selecționerul Edi Iordănescu. „Mai sunt două partide, sigur acum nu trebuie să supralicităm Nations League, este o competiţie prin care echipele mici ajung la europene. Pentru noi de asta era important.

Nu, în nici un caz Edi Iordănescu nu ar trebui să-și dea demisia. Alţii trebuie să o facă. Edi, îmi pare rău pentru el, pentru că a venit şi e situaţia care este.

Acum ies la iveală toate secretele şi mizeriile, cum s-a negociat cu Boloni şi cu ceilalţi antrenori, totul a fost de faţadă, se ştia de la început. Îmi pare rău că Edi că a pus botul.

Din punctul ăsta de vedere intră pe acelaşi făgaş pe care au fost Mirel Rădoi şi Cosmin Contra, în sensul că va fi lăsat singur”, a spus fostul internațional pentru Orange Sport.

Florin Prunea este convins că Răzvan Burleanu va fi contestat pe toate stadioanele din țară

Fostul portar susține că președintele FRF, Răzvan Burleanu. a confiscat naţionala în interes propriu. „Deja a început să fie atacat de Stoichiţă, Stoichiţă care nu face nimic de capul lui, fără acordul presedintelul FRF.

Sunt atacaţi jucătorii, lucru care la naţională nu s-a mai întâmplat până acum. Sfideză o ţară întreagă actulul preşedinte, râde. După meci rădeau şi el, şi Stoichiţă când le cereau demisia. El ce crede că dacă se duce pe Giuleşti, va fi altfel decât dacă merge pe Ghencea.

Nu, aşa va fi în toată ţara, va fi contestat pentru că este omul care a confiscat naţionala în interes propriu. Nu îl interesează decât imaginea lui, să ajungă la UEFA”, a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea nu vrea să-l mai vadă pe Alexandu Maxim la naționala României

De asemenea, Florin Prunea consideră că Vlad Chiricheş ar trebui păstrat, însă Alexandru Maxim nu ar mai trebui chemat sub tricolor. „La Maxim, da, Maxim nu pot să înţeleg cum joacă în Turcia de maniera pe care o face şi când e la naţională se transformă în sens negativ.

La Chiricheş, nu cred, pentru că nu avem ce să punem în loc, din păcate. Nu avem mulţi jucători, sunt aceiaşi. Chiricheş, Niţă, în poartă, în rest aria de selecţie este extrem de redusă”, a mai spus fostul portar al naţionalei României.

edi iordanescuflorin prunea