Un fost jucător al Craiovei și-a găsit rapid echipă! Va lupta la titlu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 18 septembrie 2020, ora 22:14,
craiova

Fundaşul central sârb Uros Cosic (27 de ani), care s-a despărțit de Universitatea Craiova în luna august, a semnat cu formaţia Șahtior Soligorsk din Belarus.

Miercuri, 16 septembrie, LPF a anunţat rezilierea oficială a contractului dintre Uros Cosic şi Universitatea Craiova pe cale amiabilă, iar fotbalistul a fost declarat liber.

Oltenii au anunțat despărțirea de Uros Cosic încă din luna august. În sezonul 2019-2020, fundașul a jucat în 20 de partide, a reuşit un gol şi două pase decisive.

? Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de Uroš Ćosić. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 21 august 2020

Uros Cosic a semnat cu Șahtior Soligorsk, formaţie ce se luptă la titlu în Belarus cu BATE Borisov. Fundaşul este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro.

Uros Cosic are echipe importante în cartea de vizită: AEK Atena, Empoli, Pescara, Frosinone, ŢSKA Moscova şi Steaua Roşie Belgrad. A fost în 2018 campion al Greciei, cu AEK Atena, şi a câştigat o Cupă a Serbiei, în 2012, cu Steaua Roşie.

cosicuniversitatea craiovasoligorskUros Cosictransferrealitateabelaruscraiovasahtior soligorsk
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului