Un fost jucător al lui PSG vrea să joace pentru „tricolori”! Are iubită din România

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 14:21,
chesneau

Francezul Thomas Chesneau (21 de ani), fost portar de Paris Saint-Germain, vrea să apere pentru naționala României. Chesneau, care are iubită româncă, a fost transferat de Concordia Chiajna în această toamnă.

Crescut în academia lui PSG încă de la 11 ani, Chesneau a semnat primul contract de profesionist cu campioana Franței la începutul anului 2019, când se antrena alături de Gianluigi Buffon și Alphonse Areola.

Parizienii au decis însă să aducă un nou portar la echipă, pe Marcin Bulka, astfel că Chesneau a fost nevoit să-și caute echipă.

„Eram la hotel cu prima echipă, înaintea ultimei etape din Ligue 1, iar Maxwell (n.r – ambasador al clubului în Brazilia) și Antero Henrique (n.r – directorul sportiv) au venit să mă vadă. Trebuia să semnez contractul, dar totul s-a blocat. Am fost informat că s-au răzgândit și au decis să îl aducă pe Bulka.

A fost alegerea lor, dar m-a durut. Eram la finalul sezonului și nu puteam face nimic, toată lumea era în vacanță, nu mai aveam nimic. Am avut momente foarte grele. Mă întrebam dacă va mai crede cineva în mine. M-am gândit să mă las dacă nu găsesc nimic în acea vară. Din fericire, am fost ajutat de părinți, iubită și agent”, a povestit Chesneau, pentru Le Parisien.

În cele din urmă, agentul său l-a adus la Concordia Chiajna, în Liga 2.

„Învață limba română și vrea să facă pașii necesari pentru obținerea cetățeniei. Teoretic, va putea fi eligibil pentru naționala României, dat fiind că singura sa selecție la naționala Franței a fost la echipa U16, în urmă cu șase ani”, a scris Le Parisien.

Citește și Uite cum își motivează Dan Petrescu elevii! ”Te simți zăpăcit de presiune!”

realitateaconcordia chiajnaThomas Chesneau
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”