Un fost fotbalist „roș-albastru” dă verdictul în războiul Steaua – FCSB: „Actele decid!” Ce spune de Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 24 aprilie 2020, ora 11:57,
steaua-bucuresti-1

Gheorghe Liliac, care a împlinit pe 22 aprilie vârsta de 61 de ani, a vorbit despre perioada petrecută la Steaua.

Fostul portar a dezvăluit care erau salariile pe care fotbaliștii Stelei le încasau pe vremea comuniștilor, dar și despre rolul pe care l-a jucat Gigi Becali în soarta echipei din Ghencea.

„Nu ne putem compara niciodată cu cei din zilele noastre (n.r.- la salarii), dar nici de foame nu te puteai văita. Contractele nu erau foarte mari, dar primele erau frumușele. Erau undeva la peste trei salarii medii de la vremea aia. Este bine că după o viață de fotbalist m-am ales și eu cu un apartament. Mi-ar fi plăcut să joc în zilele noastre, dar vreau să știți că pe vremea mea erau portari mult mai buni ca acum. Concurența pentru echipa națională era mult mai mare atunci. Erau portari ca Silviu Lung, Iordache, Duckadam, Țețe Moraru, Cristian, Speriatu, Boldici, Crișan, Stângaciu. Să nu îl uit nici pe Nițu de la Victoria”, a spus Gheorghe Liliac, potrivit ProSport.

gheorghe-liliac-steaua-fcsb

Întrebat care este adevărata Steaua, fostul portar a răspuns: „Actele sunt cele care decid, dar eu vreau să întreb ce oare s-ar fi putut întâmpla dacă Gigi Becali nu băga bani la Steaua din 2002 și până în 2017? Unde ajungea Steaua fără banii lui Gigi Becali? De ce nu a luat Armata echipa încă de atunci? Hai să fim serioși și să ne gândim la acest lucru”.

Gheorghe Liliac a îmbrăcat tricoul Stelei din 1987 până în 1989. Acesta a apărat poarta formației roș-albastre în ambele meciuri ale semifinalei Cupei Campionilor cu Benfica, din 1988 și a fost rezerva lui Silviu Lung în finala cu AC Milan din 1989.

Citește și • Un oficial al „câinilor” îl critică pe Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo”

gigi becalisteauafcsbgheorghe liliac
nicușor-dan-primarul-capitalei-1

Mesajul lui Nicuşor Dan, după primul meci de la EURO 2020: „E o bucurie pentru Bucureşti”

Catelusa Zitza

Zitza a ghicit rezultatul meciului Italia – Turcia! Oracolul din Bucureşti a prezis şi câştigătoarea EURO 2020