Un fost jucător de la FCSB și CFR e liber de contract și vrea în Liga I: „Este o provocare”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 16:40,
fcsb-cfr-cluj

Liviu Antal (31 de ani) a câștigat campionatul în Lituania, dar a devenit jucător liber, după ce contractul cu Zalgiris Vilnius a expirat.

Mijlocașul ofensiv a anunțat că are mai multe oferte din strănătate, dar ar vrea să revină în campionatul intern. Antal ar vrea să evolueze la o echipă care se bate la titlu, în Liga I.

Eu sunt liber de contract acum. Am terminat contractul cu cei din Lituania. De oriunde voi avea o provocare, voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu. Este altceva să joci pentru un trofeu.

Cei din Lituania mă consideră un jucător important pentru ei, vor să rămân acolo, m-aș întoarce, dar în același timp aș vrea să mă întorc și în România, pentru că la noi fotbalul este mult mai iubit, mult mai popular.

Luând în considerare faptul că Steaua, Dinamo, CFR, Craiova, sunt printre cele mai titrate echipe din România, clar te tentează. Dacă ar veni o ofertă aș acepta o provocare la FCSB sau CFR, de ce nu? Este o provocare pentru a câștiga un trofeu și asta își dorește oricine”, a declarat Liviu Antal pentru as.ro.

Liviu Antal a ajuns în Lituania în anul 2017, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de CFR Cluj.

A mai evoluat la echipe precum Concordia, FCM Târgu Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirlgi, Jerusalem, Hapoel Tel Aviv, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj și Zalgiris.

realitateacfr clujfcsbliviu antallituaniavasluiliga i
Eriksen la pamant

UEFA, mustrată de Danemarca în cazul lui Eriksen: ,,Se pare că un stop cardiac e mai puţin important decât un caz de coronavirus”

Stefan Radu

Ștefan Radu își pune la cale ultimele detalii înaintea transferului la Inter! Anunțul italienilor