Un fost mare dinamovist a comentat transferul lui Cătălin Cîrjan la Dinamo: „Să vedem cât de repede se va integra!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 08:20,
Cătălin Cîrjan
Cătălin Cîrjan

Dinamo l-a prezentat oficial zilele trecute pe Cătălin Cîrjan. Tânărul mijlocaș s-a alăturat „Câinilor” sub formă de jucător liber de contract, după despărțirea de Rapid, respectiv Arsenal, clubul de care aparținea.

Claudiu Niculescu, fostul mare dinamovist, a vorbit despre venirea lui Cîrjan în „Ștefan cel Mare”. Actualul antrenor de la FC Voluntari a identificat și câteva calități.

„Să vedem cât de repede se va integra!”

„Am văzut calități la Cătălin Cîrjan (n.r. cât timp a jucat la Rapid). Nu i s-a dat poate mai multă încredere, deși cred că și anul acesta este Under (n.r. jucător care să respecte regula U21 impusă de FRF).

Dacă este Under, este un mare câștig pentru Dinamo, pentru că e copil talentat. Cîrjan o poate ajuta pe Dinamo să-și îndeplinească obiectivul pe care-l are în acest sezon, acela de a se califica în play-off. La Rapid, Cîrjan l-a avut concurent la regula U21 și pe Andrei Borza, pe care s-au dat bani mulți (n.r. 800.000 de euro). 

Să vedem cât de repede se va integra, se va adapta la ceea ce-i cere antrenorul. Eu zic că este un transfer bun. Este un tânăr cu reale calități, de mare viitor. Acum, depinde doar de el”, a comentat Claudiu Niculescu, potrivit Digi Sport.

claudiu niculescudinamocatalin cirjan