Un fost mare jucător al lui Dinamo surpinde: „Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 20:58,

Fostul mare jucător al lui Dinamo, Dănuț Lupu, a vorbit despre grupul de acționari spanioli, condus de Pablo Cortacero, la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Fostul mijlocaș speră ca Pablo Cortacero să transfere banii promiși în conturile lui Dinamo.

În viață, nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos. Eu îmi doresc să vină spaniolii. Ar trebui să se termine acest circ, să știe și acest jucători în ce bancă se află. E foarte greu să joci fotbal când nu ai nicio stabilitate. Eu nu cred că jocul din ultima vreme e cel pe care pot ei să îl practice, dar, atâta timp cât nu știi ce se poate întâmpla, nu prea mai ai chef să joci fotbal. Îmi doresc ca Gigi (n.r. Mulțescu) să scoată tot ce e mai bun din ei. E o chestie puțin mai delicată dacă au bani sau nu au bani.

Asta trebuia șă știe domnul Negoiță. Dacă ești propietarul unei firme și ești acționar majoritar, poți să faci ce vrei cu acea firmă. Cu părere de rău pentru DDB, nu pot să facă ei ceva cu 20%. Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine, să aducă puțini sau mulți bani. Mi-aș dori să se clarifice această situație. Să găsească pe cineva care să investească în această echipă. Nimeni nu vrea să îi vadă pe spanioli, dar ei sunt propietarii”, a declarat Dănuț Lupu, la Digi Sport.

Pablo Cortacero (42 de ani) va reveni la București pentru a participa, joi, la procesul pe care l-a deschis la Tribunalul București, în urma căruia ar putea fi repus în funcția de conducere a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Cortacero contestă deciziile luate în Consiliul de Administrație și modul în care au fost îndepărtați, el și Dorin Șerdean din conducerea clubului. Liderii DDB au amenințat cu o reacție de proporții în cazul în care Cortacero va reveni pe postul de președinte al CA.

După 27 de meciuri disputate, Dinamo ocupă locul 14 (antepenultimul) în clasamentul Ligii I.

Citește și EXCLUSIV | Lui Giani Kiriță îi e teamă de retrogradare: „Dinamo trăiește cea mai tragică perioadă”. Mesaj pentru Cortacero

 

 

danut lupufotbaldinamorealitatealiga 1
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”