Un fost preşedinte la Dinamo a răbufnit! ,,Este circ ce se întâmplă acum”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 12:35,
Dinamo 4
Dinamo 4

După un nou eşec al echipei Dinamo, scor 0-2 cu Sepsi, un fost conducător de la echipa din Ştefan cel Mare a răbufnit la adresa celor care conduc clubul.

Florin Prunea, fost jucător şi oficial în sezonul trecut la Dinamo, îşi pierde încrederea în noii acţionari de la Dinamo. Fostul portar nu crede că spaniolii care conduc echipa în acest moment o pot redresa pe formaţia din ,,groapă”.

Prunea spune că toate problemele de la Dinamo pleacă de la partea financiară. Neplata salariilor la timp ar influenţa şi evoluţia jucătorilor pe teren.

Totul pleacă de sus. Cum spunem noi pe românește, peștele se împute de la cap. Totul pleacă de la partea financiară. E un buget de salarii de peste 300.000 de euro, de unde plătești? Dacă nu le dai banii lui Borja Valle și Aleix Garcia, își iau bagajele și pleacă. După ocaziile avute aseară trebuia să fie 5-0 sau 6-0.

florin-prunea

Când ajungi să spui că îți este rușine că porți emblema înseamnă că ai o mare problema acolo. Contra a venit ca și garantul acestui proiect. El nu are ce să facă, trebuie să meargă și mai departe. Cred că sunt probleme și în vestiar.” a declarat Prunea la Digi Sport.

Florin Prunea mai are de făcut o remarcă în ceea ce priveşte transferurile efectuate de Dinamo în acest sezon. Fostul oficial crede că s-a greşit enorm când s-a renunţat la Cătălin Straton pentru aducerea în poartă a doi spanioli.

,,Am o rezervă la cei doi portari. Eu cred că s-a greșit. Eu cred că și Piscitelli și Straton sunt peste ce are Dinamo acum în poartă. Sunt probleme și în defensivă. Nu poți să iei așa goluri, este circ ce se întâmplă acum.„, a mai susţinut fostul preşedinte.

După opt etape disputate, Dianamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu cinci puncte adunate.

Citeşte şi Vine VAR-ul în Liga 1? ,,Am vorbit cu Gino şi Burleanu! Ni s-a promis”

 

realitateadinamobaniliga 1Sratonprunea