Un fotbalist al lui Real Madrid va călători separat spre finala Ligii Campionilor din cauza unei boli

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 30 mai 2024, ora 14:19,
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Portarul ucrainean Andrii Lunin va face deplasarea separat de echipa Real Madrid pentru finala Ligii Campionilor la fotbal din 1 iunie, din motive de precauţie, pentru a preveni posibile infectări, după ce a suferit de Gripa B, pierzând astfel posibilitatea de a fi titular în meciul cu Borussia Dortmund, informează EFE.

Lunin, care a fost rezervă sâmbăta trecută la ultimul meci din La Liga, a lipsit de la antrenamentele de luni şi marţi ale echipei madrilene deoarece a avut o stare febrilă. El a revenit miercuri la pregătiri, dar s-a antrenat separat de restul lotului şi va călători la Londra separat de delegaţia oficială a clubului, care pleacă joi.

Real Madrid a precizat că nu vrea „să-şi asume nici cel mai mic risc” ca jucătorii săi să se infecteze, iar Lunin pierde astfel posibilitatea de a fi titularizat pentru finala Ligii Campionilor.

Portarul ucrainean va face deplasarea vineri sau sâmbătă la Londra, dată la care medicii clubului madrilen asigură că nu va mai exista „niciun risc de infectare”.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, afirmase recent că va fi „o decizie dificilă” să aleagă între belgianul Thibaut Courtois şi ucraineanul Andrii Lunin pentru portarul titular în finala Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund, deoarece „amândoi merită să joace”.

liga campionilorAndrii Luninreal madridgripa b