Un jucător de națională, declarație impresionantă: „Când cobor din avion, pup pământul țării mele”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 13:40,
Romania Suedia echipa

Vasile Mogoș a debutat sub tricolor chiar la meciul cu Suedia, din preliminariile Euro 2020. 

Iar fundașul și-a împlinit astfel un vis. Acum la Cremonese, jucătorul privește fiecare revenire în țară ca pe un moment aparte, încărcat de o emoție copleșitoare.

„Când cobor din avion, pup pământul jos, mi-e dor de ţară, de mâncare, să mă duc la magazin să cer pastramă, cârnaţi, să mănânc o sămânţă, să joc un şah, o damă, d-asta mi-e dor! Mie îmi place România şi când pot mă întorc întotdeauna. Şi iarna asta am fost de Anul Nou. 

Asta e vacanţa mea, să stau cu băieţii, cu verişorii mei, cu fraţii mei, nu să mă destrăbălez. Să stau la ţară, să facem un grătar şi să stăm toţi împreună să povestim amintirile pe care le avem”, a declarat fotbalistul de 27 de ani pentru Telekom Sport.

Mogoș a dezvăluit care sunt coechipierii de la națională cu care se înțelege cel mai bine.

„Îmi place să vorbesc cu băieţii. Am vrut să văd dacă sunt bine, să văd cum au petrecut carantina. Am vorbit cu mai mulţi, cu Radu, cu Puski, cu Nistor, cu Niţă, cu Anton, i-am făcut urări lui Răzvan Marin.

Îmi face mare plăcere să vorbesc cu ei, înseamnă că le-am lăsat ceva la băieţi. E greu pentru mine că nu vorbesc niciodată cu nimeni în româneşte”, a încheiat Mogoș.

CITEȘTE ȘI –>> Suma imensă pusă la bătaie de Adrian Mititelu! Care va fi bugetul clubului FC U Craiova în Liga 2

mogosdragoste de taranationalacarantină