Un nou atac venit în direcția lui Ianis Hagi: „S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 12:42,
ianis hagi

În ciuda evoluțiilor slabe de la echipa națională, Ianis Hagi a primit laude din partea tatălui său, care îl aseamănă ca stil de joc cu Zinedine Zidane!

Fostul internațional, Dănuț Lupu, a criticat în termeni duri prestațiile lui Ianis Hagi, despre care spune că mai are de crescut ca fotbalist și este convins că nu este ceea ce își dorește tatăl său. Ulterior, Lupu a comentat și asemănarea pe care a făcut-o Gică Hagi între fiul său și Zinedine Zidane.

Fostul dinamovist a vorbit și despre posibilitatea ca Gheorghe Hagi să revină pe banca primei reprezentative a României, dar această mutare nu i se pare benefică în acest moment.

„Ar însemna să intru iar într-un conflict cu Gică și nu aș vrea. El a mai fost antrenor la echipa națională. Acum a mai căpătat experiență… dar prin declarațiile pe care le face cu privire la Ianis Hagi, spun că nu e benefică numirea lui la echipa națională. După cum ați observat, Ianis dacă joacă prost are ceva din marii jucători, Cruyff sau alții. Seamănă în joc cu Zidane pe PlayStation, hai să fim serioși! Ianis mai are de crescut. Nu e ce vrea Gică. Orice tatăl își laudă copiii și e normal, dar de multe ori cred că Gică exagerează!

Hagi e încăpățânat și orgolios! Lucrul ăsta putea să îl facă și Rădoi cu Ianis, dar nu a făcut asta. Rădoi, pe undeva, i-a dat o palmă lui Hagi, între ghilimele. Rădoi e unul dintre antrenorii care l-a susținut cel mai mult pe Ianis. Gică a procedat corect când l-a criticat pe Rădoi, care i-a lăudat copilul? 

El îți laudă copilul, cu toate că nu e ceea ce vrem noi și ce vrea tatăl lui, și tot tu te iei de omul ăla? Cel puțin în ultimele două meciuri, de Ianis s-a lovit mingea ca de colțul mesei! Ianis vorbește mai mult în afara terenului și să joace mai puțin! Un jucător, ca să îi răspundă unui antrenor, trebuie s-o facă mai întâi pe teren”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

Citește și Ce surpriză! Liderul galeriei de la FCSB a mers pe arena din Ghencea: “Bau! Aici va sta Peluza Nord!”

realitateagica hagidanut lupuatac ianis hagiianis hagi
Denis Dragus

Scandal cât casa în familia lui Denis Drăguş! De la ce a plecat totul

nicușor-dan-primarul-capitalei-1

Mesajul lui Nicuşor Dan, după debutul EURO 2020: „E o bucurie pentru Bucureşti”