NEWS ALERT | Un nou caz de coronavirus în Liga 1! Fotbalistul care a primit în urmă cu puțin timp rezultatul testului

Articol de George Drafta - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 13:35,
teste coronavirus

FC Botoșani este din nou în centrul atenției în ceea ce privește cazurile de infectare descoperite în lotul său. 

Doi dintre jucătorii ajunși mai târziu la echipă au efectuat testul zilele trecute, iar în privința lui Jonathan Rodriguez acesta a fost confirmat ca fiind pozitiv. Astfel, inspectorii DSP au demarat o anchetă epidemiologică la club, conform celor de la Monitorul de Botoșani.

„Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații. A fost declanșată o anchetă epidemiologică”, a declarat Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, despre cazul jucătorului de 30 de ani.

Foto: Mediafax

Singura veste bună este că mijlocașul se afla în izolare după ce a revenit din America de Sud pe 18 iunie. Astfel, programul echipei nu va fi afectat după aceast anunț. Rodriguez s-a întors cu întârziere în țară din cauza imposibilității găsirii unor zboruri care să facă mai repede legătura între Argentina și România. Alături de Rodriguez, un alt argentinian al moldovenilor, Bautista Cascini, a fost și el testat, dar rezultatul în cazul său este negativ. În 12 iunie, medicul celor de la FC Botoșani a fost despitat pozitiv la testul de coronavirus și acest lucru a împiedicat trupa lui Croitoru să joace partida contra oltenilor, programată a doua zi, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Opriți-l dacă puteți! Fotbaliștii Benficăi depășiți de viteza uluitoare a unui adversar

fc botosanicoronavirusJonathan Rodriguez
cortacero dinamo

Veste bombă pentru dinamoviști: „Am auzit că Pablo Cortacero vine la Bucureşti!”

ronaldo profimedia

EURO 2020 | Ronaldo, omul recordurilor! Ierarhiile date peste cap de Cristiano