Un nou membru în Comitetul Executiv al FRF! Cine îi ia locul lui Ciprian Paraschiv

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 14:59,
Valentin Iordănescu
Valentin Iordănescu

Astăzi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc Adunarea Generală a cluburilor care fac parte din Liga 1, unde a fost luată o nouă măsură.

În şedinţa ce a avut loc azi, reprezentanţii echipelor din Liga 1 s-au întrunit pentru a vota cine îi ia locul lui Ciprian Paraschiv în Comitetul Executiv al FRF.

Astfel, cel care va fi noul membru al FRF în Comitetul Executiv este Valentin Iordănescu, preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, care l-a învins pe Cătălin Anton, de la FC Botoşani, cu 14 voturi.

,,Miercuri, 14 iulie 2021, la Casa Fotbalului, a avut loc Adunarea Generală Extraordinara a cluburilor participante in Liga 1. Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat alegerea unui reprezentant al cluburilor din Liga 1 în cadrul Comitetului Executiv FRF. Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Alin Valentin Iordănescu, președintele Gaz Metan Mediaș, îl va înlocui pe Ciprian Paraschiv în Comitetul Executiv.

Cu 14 voturi în favoarea sa, Valentin Iordănescu a câștigat alegerile în fața lui Cătălin Anton (FC Botoșani), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte două cluburi din Liga 1. Alin Valentin Iordănescu i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.”, apare în anunţul făcut de FRF.

Citeşte şi VIDEO | DINU TODORAN, ÎNAINTEA DEBUTULUI NOULUI SEZON: ,,TREBUIE SĂ ÎNDEPLINIM CE-ŞI DOREŞTE DOMNUL GIGI”

gaz metan mediașcomitet executivfrfvalentin iordanescucatalin antonliga 1adunare generală