Un nou proces pierdut de Gigi Becali! Datoriile patronului FCSB au ieșit la iveală

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 28 august 2021, ora 19:00,
GIGI BECALI
GIGI BECALI

FCSB are o datorie de peste un milion de lei (200.000 de euro) către administratorii Arenei Naționale, potrivit wowbiz.ro.

Administrația Lacuri Parcuri și Agrement din subordinea Primăriei Generale a Capitalei trebuie să primească peste un milion de lei, ca urmare a unor facturi neachitate din perioada 2017-2018. Decizia instanței nu este definitivă și a fost deja atacată cu apel de vicecampioana României.

FCSB a organizat 15 evenimente sportive pe cel mai mare stadion al țării, în perioada menționată. Suma pe care Gigi Becali urma s-o achite varia între 13.000 de euro pentru confruntările interne și 23.000 de euro pentru meciurile din Europa League. La acestea se adăugau alte cheltuieli legate de utilități.

ALPAB a tras linie și a rezultat o factură de 878.380,73 lei (contravaloare evenimente sportive), una de 137.093,39 lei (utilități), la care s-a adugat și suma de 41.495,17 lei (penalități de întârziere de 0,1% pe zi), potrivit sursei citate.

Avocații lui Gigi Becali nu au contestat datoria și nici penalitățile, însă au susținut că între cele două părți ar fi interevnit compensația care, conform noului cod civil, operează când părțile au ”două datorii certe, lichide și exigibile” care se pot stinge reciproc.

Pârâta nu a depus la dosar dovezi din care să rezulte că are împotriva reclamantei o creanță certă, lichidă și exigibilă”, se arată în dosar.

Tribunalul București a dat câștig de cauză ALPAB-ului, însă decizia nu este una definitivă și a fost deja atacată de FCSB.

Citește și MECI INCREDIBIL ÎN LIGA A 2-A. 14-0 A FOST SCORUL FINAL: „AU JUCAT BINIȘOR. SCORUL NU REFLECTĂ ADEVĂRUL DIN TEREN”

patronfcsbarena nationalagigi becalirealitateafotbal