Un titular de la Universitatea Craiova, exclus din lot înaintea derby-ului cu Farul! Eugen Neagoe nu se mai bazează pe el

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 06 februarie 2023, ora 12:05,
Paul Papp
Paul Papp

Echipa Universitatea Craiova joacă azi, de la ora 20:00, cu Farul Constanța, în Etapa a 24-a a Superligii.

Paul Papp nu este înclus în lotul Universității Craiova la meciul cu Farul

Formația pregătită de Eugen Neagoe se află pe locul 5, cu 41p, în timp ce Farul este pe 2, cu 48. Lider este CFR Cluj cu 50p, iar locurile 3 și 4 sunt ocupate de Rapid (45p) și FCSB (44p).

La egal, fiecare echipă își păstrează locul în clasament. Dacă învinge, Farul revine pe primul loc. Ca să treacă de FCSB are nevoie de o victorie la 6 goluri diferență.

Antrenorul oaspeților, Eugen Neagoe, nu se va baza nici în acest meci pe fundașul Paul Papp, titular de bază în perioada în care formația a fost pregătită de Laszlo Balint, Mirel Rădoi și Dragoș Bon.

În primele 21 de etape a bifat 17 meciuri, două absențe venind în urma suspendărilor după cumulul de patru cartonașe galbene (cu Farul, în Etapa a 9-a) și cartonașului roșu primit în Etapa a 13-a, cu FC Argeș (în minutul 89).

A fost integralist în 14 meciuri și a marcat un gol, în Etapa a 2-a, în deplasare cu “U” Cluj-Napoca, egalând în minutul 66 (scorul final a fost 1-1).

De la venirea lui Neagoe, însă, Papp nu a mai jucat niciun minut. Cu FC Botoșani a fost rezervă, iar cu FC Hermannstadt și Farul nici măcar nu este în lot, anunță prosport.ro.

Jucătorul nu mai intră în vederile tehnicianului, iar din acest motiv conducerea clubului nu i-a propus, încă, prelungirea contractului care expiră în vară.

Papp a ajuns la Universitatea Craiova în august 2020, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, Karabukspor și Sivasspor. pentru Karabukspor, FC Wil 1900, FCSB, Chievo Verona, Astra Giurgiu, FC Vaslui, Farul Constanța, FC Botoșani și Unirea Dej.

Etapa a 24-apaul papp