Unde se află barca și mașinile Prodancăi pe care Reghe le-a dat dispărute! Una e pe lac, alta în fața casei!

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 12 mai 2024, ora 16:55,
Anamaria Prodan vs Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan vs Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a mers, joi 9 mai, la Poliția din Snagov și a făcut plângere penală, reclamând furtul a două mașini de lux din fața vilei de la Snagov și a unei ambarcațiuni. Paparazzi Click! au surprins, duminică 12 mai, imagini atât cu barca de lux, dar și cu mașina Maybach, date dispărute de Reghecampf. Una e pe la lac la Snagov, alta în fața vilei, după cum au fost fotografiate de jurnaliștii de la Click.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a ajuns, joi 9 mai, la sediul Poliției din Snagov, reclamând că cineva i-a furat, în urmă cu două luni, din fața vilei de la Snagov unde locuiește Anamaria Prodan mașina Ferarri și un Maybach Mercedes, iar de pe lac o ambarcațiune de lux pe care familia o deținea. Prejudiciul estimat se ridică la suma de 690.000 de euro.

Jurnaliștii s-au deplasat, duminică dimineața, la vila impresarei din Snagov au găsit barca , în valoare de 150.000 de euro, pe lac, ancorată lângă pontonul impresarei la care se lucrează de zor. Impresara își reface pontonul și, în aceste zile, se lucrează din greu la gardul care separă apa de curte.

Mașina Mercedes Maybach, în valoare de 190 000 de euro, a fost și ea găsită, parcată chiar în fața vilei de la Snagov. Bolidul de lux se odihnea în ploaia care bătea cu înverșunare în caroserie, după cum relatează jurnaliștii Click.