Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 08:53,
Medici Eriksen
Medici Eriksen

Christian Eriksen, mijlocaşul Danemarcei, a ţinut cu sufletul la gură întreaga lume, după ce s-a prăbuşit din senin pe gazon, la meciul cu Finlanda de la EURO 2020.

După ce medicii au intervenit la timp şi cu defibrilatorul pe teren, Eriksen a fost transportat la spital, unde a fost stabilizat, iar acum se află în afara pericolului.

 

Sursa foto- Profimedia Images

 

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen de la un eveniment neplăcut spune că intervenţia pe care a avut-o pe teren l-a făcut pe fotbalsit să se ,,agaţe de viaţă”.

 

„Când am intrat pe teren, Eriksen încă avea puls, mai respira. I-am verificat pulsul şi încă îl avea, dar brusc a dispărut. Am intervenit pentru a-l ţine în viaţă şi din fericire s-a agăţat de viaţă!”, a spus medicul, potrivit informaţiilor din mediul online.

 

 

După ce a fost transportat la spital, Christian Eriksen le-a transmis colegilor săi de la naţională: ,,Mă simt mai bine acum.”, potrivit Sport Studio.

 

După ce s-a aflat de starea de sănătate a mijlocaşului, meciul dintre Danemarca şi Finlanda s-a reluat, terminându-se cu victoria oaspeţilor, scor 1-0.

 

Sursa foto: Twitter

 

Citeşte şi MEDIC CARDIOLOG: ,,ERIKSEN AR FI MURIT DACĂ NU ERA ÎNGRIJIT RAPID”

christian eriksenmedicrealitateaeuro 2020