Următoarele mișcări ale campioanei au fost dezvăluite: „Suntem în discuții cu un atacant de top”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 22:31,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Campioana României a fost cea mai activă pe piața transferurilor dintre echipele aflate în zona play-off-ului la sfârșitul anului 2021. 

4 jucători au fost deja acontați iar alții sunt pe listă. La capitolul veniri certitudini sunt deja Cristian Neguț, Sergiu Buș, Marko Dugandzic și Roger. Președintele clujenilor, Cristi Balaj, a dezvăluit o parte dintre intențiile conducerii din Gruia.

„Din vară va veni Roger. Mai suntem în discuții cu un atacant de top, care a jucat în Champions League. Rămâne de văzut dacă se va concretiza sau nu acest transfer. Clubul la care joacă e un nume important. Rămâne să vedem dacă vom reuși să îl aducem de la vară”, a mărturisit fostul arbitru pentru Playsport. 

Alibec va rata duelul cu fosta sa echipă după ce Petrescu a anunțat că nu mai are nevoi de atacantul trecut pe la FCSB.

„Chiar azi am vorbit cu el. E un jucător de calitate. Chimia e foarte importantă. Când vorbim de antrenor diferiți, vorbim și de stiluri diferite. Alibec nu se încadrează perfect în profilul pe care îl dorește Dan Petrescu în ofensivă.Un lucru este cert, indiferent că vorbim de Alibec sau altcineva.

Pregătirea fizică nu e totul, dar fără ea nu e nimic. Eu i-am solicitat acest lucru, să se pregătească, tocmai pentru a-l sprijini. Au fost discuții cu echipa lui Șumudică, într-un final au căzut. Mai sunt ceva variante, are și din România oferte. Interesul lui Alibec este să joace, iar al nostru este să nu îl mai plătim”, a completat Balaj. 

CITEȘTE ȘI –>> Veste tragică în sportul românesc! A murit singurul român campion în trei țări

Chipciu, în schimb, nu este pe lista neagră a „Burscului”, în ciuda salariului foarte mare pe care îl are.

Este un jucător de calitate. A demonstrat, s-a pregătit foarte bine, chiar am discutat cu Dan Petrescu si este mulțumit. A apărut o discuție, la Craiova, dar nu a fost nimic oficial. Deocamdată noi suntem mulțumiți de felul în care se pregătește. În condițiile în care am fi de acord să plece la Craiova și să plătim și o sumă din salariul lui, este greu să acceptăm așa ceva. Chipciu este un jucător de calitate, este un jucător important, care s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă.

Un alt fel de Chipciu decât cel pe care l-am găsit eu. Din discuțiile pe care le-am avut cu Dan Petrescu, este foarte foarte mulțumit de modul în care Chipciu s-a prezentat. Dacă vom accepta ca el să plece, va fi din pricina salariului lui foarte mare. Da, chiar azi am discutat cu Cristiano Figueiredo, nu știu dacă va ajunge la Dinamo. Am stabilit condițiile prin care contractul va fi reziliat”, a mai indicat oficialul vișiniilor. 

 CITEȘTE ȘI –>> OFICIAL | CFR Cluj, încă un transfer! Cine a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu

transferuricristi balajalibecchipciucfr