UTA Arad cere bani CFR-ului pentru cedarea prematură a lui Otele: „Vor trebui să plătească!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 12:31,
Philip Otele
Philip Otele

Otele va deveni jucătorul celor de la CFR Cluj din vară, însă ardelenii l-ar putea aduce la echipă încă de acum. Astfel, UTA Arad cere o anumită sumă de bani.

Mai exact, Attila Brosovszky, managerul arădenilor, a vorbit despre posibilitatea ca Roger să revină șa UTA, iar Otele să plece la CFR.

„Vor trebui să plătească!”

„Otele a semnat cu CFR din vară. Momentan este jucătorul nostru, se antrenează cu UTA. Dacă cei de la CFR îl doresc să îl ia acum și nu să aștepte până la vară, cu siguranță vor trebui să plătească o anumită sumă pentru a putea să fie eliberat jucătorul.

În privința celor doi menționați, Roger am înțeles că este în litigiu cu CFR, chiar a devenit jucător liber. S-ar putea să se întoarcă la UTA, vom vedea în următoarele zile dacă discuțiile care au început cu el se vor concretiza. În privința lui Bălgrădean, sunt doar la capitolul de zvonuri că ar veni la UTA.

Da, 100.000 de euro. Până nu se parafează ceva clar și se aduce un acord, Otele clar nu are cum să plece de la UTA decât din vară”, a spus Attila Brosovszky, pentru Pro Arena.

liga 1uta aradcfr cluj