Valentin Lazăr, amendat dur pentru gestul ostentativ la adresa lui Ovidiu Burcă! Ce riscă fundașul

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 22 ianuarie 2023, ora 14:58,
Valentin Lazăr
Valentin Lazăr

Plecat cu scandal de la Dinamo în decembrie, fundașul Valentin Lazăr a simțșit nevoia să-i plătească polițele antrenorului Ovidiu Burcă.

Valentin Lazăr a rămas fără salariul pe 3 luni după ce a aruncat două perechi de chiloți de damă spre Ovidiu Burcă

Dinamo și actuala echipă a lui Lazăr, FC Păulești, formație de Liga 3, s-au întâlnit sâmbătă, într-un amical, încheiat 0-0. Punctul de atracție a fost „duelul” dintre fundașul Valentin Lazăr și antrenorul echipei bucureștene, Ovidiu Burcă.

Tehnicianul a declarat, după ce l-a exclus din lot pe Lazăr, că jucătorul a revenit la vechile metehne. Drept răspuns, fundașul a făcut un gest ciudat în timpul amicalului. El a scos din jambiere două perechi de chiloți de damă, roz și mov, pe care le-a aruncat către banca de rezerve a lui Dinamo.

La nici 24 de la ore de la meci, oficialii lui FC Păulești au anunțat sancțiunile. „L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul.

Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a spus Daniel Iancu, directorul sportiv al echipei, potrivit gsp.ro.

Dar asta nu este tot. „Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a completat Vasile Vasile, președintele clubului.

valentin lazarFC Paulesti