Valentin Mihăilă a decis la ce echipă vrea să joace în continuare

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 18 aprilie 2024, ora 12:27,
VALENTIN MIHĂILĂ. FOTO: PROFIMEDIA IMAGES
VALENTIN MIHĂILĂ. FOTO: PROFIMEDIA IMAGES

Jurnaliștii din Italia au descoperit că Valentin Mihăilă a dat mandat agenților săi să îi negocieze un contract nou.

Valentin Mihăilă primește la Parma un salariu anual de 1,2 milioane de euro și contractul lui se încheie în vară 2025, la fel ca al lui Dennis Man. Dar, în timp ce Man este asediat de oferte și pare a fi tentat să plece, Mihăilă, achiziționat de la Universitatea Craiova cu 8,5 milioane de euro în octombrie 2020, nu se gândește la un transfer. Vrea să rămână la echipa care domină clasamentul Serie B!

Conform Parma Today, atacantul se simte extrem de bine la Parma și agenții săi sunt în plină negocieri pentru un nou contract. Discuțiile sunt într-un stadiu avansat! Sursele indică faptul că Mihăilă își dorește cu ardoare să se întoarcă în Serie A și să își arate valoarea, după ce în aparițiile anterioare cu Parma și Atalanta, unde a fost împrumutat șase luni, nu a impresionat.

Mihăilă a jucat în total 70 de meciuri pentru Parma în ambele divizii italiene, reușind să înscrie de 12 ori. În acest sezon, el este unul dintre pilonii echipei, având patru goluri și trei pase decisive în 27 de meciuri.

italiaserie Bdennis manvalentin mihaila