Valeriu Iftime dă cărțile pe față! Ce a spus patronul celor de la Botoșani despre Croitoru: „Nu m-a sunat niciodată!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 05 august 2022, ora 19:42,
Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Marius Croitoru a lăsat-o pe FC Botoșani în această vară. Acesta a devenit tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948. Valeriu Iftime, patronul echipei moldovene, a dezvăluit în ce stadiu a rămas relația dintre cei doi.

După ce Iftime l-a criticat pe Croitoru pentru gesturile din partida FCSB-FC U Craiova 1948, acum acesta a vorbit în cuvinte bune despre fostul său tehnician.

„Nu îi port deloc ranchiună!”

„Eu țin mult la antrenori. Am rămas în relații bune cu Marius (n.red. Croitoru). Nu m-a sunat niciodată de când a plecat de la Botoșani. Nu îi port deloc ranchiună. L-am apreciat, l-am și criticat în câteva rânduri. În momentul ăsta nu pot să spun că am vreun regret. Sper să fie sănătos, să își facă bine treaba.

Sunt convins că FC Botoșani va funcționa în continuare. Căutăm jucători pe care să îi vindem pentru a ne face buget. Nu renunț la filosofia pe care am impus-o. E adevărat, cu Marius, lucrurile au funcționat foarte bine, dar sunt convins că vor funcționa și cu Mihai”, a declarat Valeriu Iftime pentru cei de la ProSport.

Iftime nu se mai sperie de FCSB! Ce a declarat patronul celor de la FC Botoșani! Citește chiar aici!

marius croitoruvaleriu iftime