Valeriu Iftime nu are milă de echipa națională: ”Nu cred în selecționer”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 24 martie 2023, ora 13:07,
Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

”Eu sunt sceptic de când Burleanu nu l-a acceptat pe Boloni antrenor. Nu cred în echipa națională pentru că nu cred în antrenorul ăsta. Să dea Dumnezeu să obținem șase puncte, dar nu ușor. Ar fi o mare tragedie dacă nu ne-am califica. Ar fi o gafă imensă a Federației dacă nu am reuși să ne calificăm nici de data asta la campionatul european.

Nu avem fotbaliști totuși caresă ne dea încredere că avem o echipă națională redutabilă. Nu joacă la echipe mari, m-am uitat pe lot într-o zi și m-am cutremurat când am văzut echipele la care joacă ai noștri, cei din afară.

(râde) Un punct, două puncte, patru puncte… Nu cred, dar nu e deloc ușor să joci cu Andorra și cu Belarus. Ăia sunt cu războiul. La nivel european, suntem în coada europei. Ungaria face instrucție cu noi, Polonia… Tot ce înseamnă fosta Iugoslavie sunt niște țări care ne bat la foc automat.

Să scoatem șase puncte cu Andorra și Belarus. Pare hazlie situația, dar e gravă, e o chestiune mult mai importantă cun finanțăm fotbalul. Până la urmă, fotbalul este o stare a unui popor”, a declarat Valeriu Iftimie pentru playsport.ro.

valeriu iftime