NEWS ALERT | Varianta Nicolae Dică la FCSB a picat şi ea! Anunţul făcut de Gigi Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 21 mai 2021, ora 12:45,
Gigi Becali, patronul lui FCSB
Gigi Becali, patronul lui FCSB

După ce nu s-a înţeles cu Marius Şumudică, Gigi Becali a luat legătura cu Nicolae Dică, pentru a-l aduce pe banca FCSB-ului.

Soluţia Nicolae Dică a fost luată în calcul de patronul FCSB, după ce negocierile cu Marius Şumudică au picat, din cauza neînţelegerii asupra staff-ului.

Foto: Profimedia

Acum, patronul ,,roş-albaştrilor a anunţat că a discutat cu Nicolae Dică, însă acesta l-a refuzat şi el, la fel cum a făcut şi Şumudică.

,,Nu am vorbit nimic cu el, nu am negociat cu el. Am vorbit cu el, dar nu am negociat. Mi-a zis: Nea Gigi, nu pot să vin acum, că sunt băgat cu Mirel în treaba asta, i-am promis. Are și clauză de reziliere. Asta e cu Dică.

Nu știu nimic la ora asta. Îl avem antrenor pe Toni Petrea, apoi avem o săptămână, două și o să vedem. Atunci avem nevoie, când se reunește lotul. Nu mai fac ca înainte, totul repede. Aștept să mă lumineze Domnul. Ce Prepeliță? A antrenat el ceva? La retrogradare, acolo”, a declarat Gigi Becali, potrivit GSP.

Nicolae Dică a antrenat la FCSB în perioada iulie 2017 – decembrie 2018, reuşind un total de 46 de victorii, 18 egaluri şi 16 înfrângeri.

Citeşte şi Variantă supriză pentru FCSB! Nicolae Dică, alesul lui Gigi Becali după refuzul lui Șumudică

realitatealiga 1nicolae dicăgigi becalisumudica