SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi: ,,Are experienţă cât toţi la un loc”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 23:47,
Mirel Rădoi/Sursa foto: Profimedia Images
Mirel Rădoi/Sursa foto: Profimedia Images

Mirel Rădoi pleacă de la naţionala României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Adrian Mutu.

Ciprian Marica, fost internaţional, a venit cu o propunere de selecţioner la care nu s-a gândit nimeni până acum. Acesta spune că şi Ioan Andone reprezintă o soluţie pentru banca echipei naţionale.

,,Domnilor, aș vrea să vedem și noi criteriile prin care selectați antrenorii la echipele naționale. Chiar aș fi curios, cred că și voi. O să spună că sunt răutăcios, dar nu știu, poate un Andone.

N-ar putea fi luat în calcul selecționer? Are experiența necesară, adică hai să vedem niște lucruri. Nu mai e de actualitate sau care e problema? N-am văzut să fie propus, cu toate că are o experiență cât toți la un loc.”, a declarat Ciprian Marica, pentru Digisport.

Citeşte şi PATRONUL DIN LIGA 1 CARE L-AR ADUCE LA ECHIPĂ PE MIREL RĂDOI: ,,AŞ FACE TOATE DEMERSURILE POSIBILE”

mirel rădoiromaniarealitateaechipa nationalaciprian maricaioan andone