Verdict clar dat de un fost jucător al Petrolului și al Astrei: ”Sunt fantastici! Tot respectul pentru ei”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 24 iunie 2020, ora 17:42,
petrolul

Fotbalistul francez Damien Boudjemaa a câștigat două trofee în România: campionatul cu Astra Giurgiu și Cupa României cu Petrolul. Mijlocașul a declarat că perioada cea mai bună a fost la Petrolul, având în vedere susținerea impresionantă din partea fanilor. Boudjemaa consideră că ‘lupii galbeni’ merită să joace în Liga 1.

Damien Boudjemaa (35 de ani) a jucat pentru Petrolul între 2012 și 2014, apoi pentru Astra Giurgiu între 2016 și 2017.

Liga 1 în 2016 și Cupa României în 2013 sunt cele două trofee câștigate de către francez în întreaga carieră.

A fost foarte frumos la Petrolul. Suporterii sunt deosebiți, condițiile sunt foarte bune. Nu se compară Petrolul cu Astra. La Giurgiu jucam cu zece persoane în tribună. Fanii petroliști sunt fantastici. Tot respectul pentru ei. Sper să promoveze anul acesta, că merită, au și stadion minunat. Fotbalul românesc mi-a dat multe„, a spus Damien Boudjemaa, într-un interviu pentru site-ul ziare.com.

Mijlocașul în vârstă de 35 de ani joacă acum în liga a patra franceză, la Lusitanos, și se gândește la viitor. A investit în imobiliare și vrea să devină agent de jucători.

Am făcut ceva bani și în România, dar cei mai mulți îi am din perioada petrecută la Slavia Praga. M-am judecat cu ei la FIFA și am câștigat într-un final. Din banii câștigați în România și Cehia mi-am cumpărat un apartament lângă Paris, o casă și voi mai vedea. În Franța au explodat prețurile în imobiliare.

După ce o să mă retrag, nu mă văd antrenor, vreau să mă fac agent de jucători. Am și vorbit cu Filipe Teixeira, colegul meu de la Petrolul, și o să colaborăm„, a mai declarat Boudjemaa.

CITEȘTE ȘI -> Când și la ce oră se joacă UTA – Petrolul! Programul primei etape din play-off-ul Ligii 2

petrolulsuporteriAstraDamien Boudjemaa
euro

EURO 2020 | VIDEO | Caracatița Paul e legendă! Cine este noul clarvăzător de la EURO

Kaiserslautern, Germany. 28th Aug, 2017. Kaiserslautern’s Stipe Vucur (L) and Braunschweig’s Onel Hernandez vie for the ball during the German Second Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and Eintracht Braunschweig in the Fritz-Walter-Stadi

Omul care l-a a adus pe Stipe Vucur la FCSB, mai are jucători pentru Gigi Becali