Verdict clar după ultima mutare de la Rapid: ”Îţi ia ceva timp să te acomodezi!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 01 februarie 2024, ora 23:48,
Galerie Rapid
Galerie Rapid

Rapid se întărește pentru sezonul viitor, aducându-l pe internaționalul român de tineret Cătălin Vulturar de la Lecce.

Transferul nu a fost anunțat oficial, dar jucătorul a ajuns în țară și a confirmat mutarea. Mijlocașul defensiv nu va fi păstrat în lotul pe care-l are la dispoziție Cristiano Bergodi, ci va fi împrumutat la UTA, echipă la care, de altfel, s-a format.

Rapid a achitat 400.000 de euro celor de la Lecce, iar gruparea italiană păstrează 30% dintr-un viitor transfer.

Recent, Florin Lovin a analizat transferul de la Rapid. El consideră că giuleștenii au adoptat o strategie bună prin aducerea tinerilor care s-au ”școlit” la echipe din afară.

”Probabil i se vor oferi mai multe şanse de a juca la UTA, am înţeles că încă are 40% din drepturile sale şi de aici se leagă împrumutul. Mi-e greu să cred că poate juca la Rapid.

Mi-a plăcut de el, pentru că a zis că doar Rapid a zis că l-a dorit. Putea să zică de mai multe echipe. Îţi ia ceva timp să te acomodezi, va avea colegi noi, deci mi-e greu să cred că Rapid îl va ţine. E un copil, văd că Rapid are o strategie care cred că e bună.

Încearcă să vadă jucătorii de viitor şcoliţi afară. Poţi creşte tu sau îl poţi lua deja format. Rapid încă e la început la formarea de juniori şi trebuie să-ţi asumi o perioadă în care să iei tineri pentru care să plăteşti”, a spus Florin Lovin, potrivit OrangeSport.

Mijlocașul cu 17 meciuri la toate naționalele „Under” ale României este al șaselea transfer făcut de Rapid în această iarnă. Au mai ajuns sub comanda lui Cristiano Bergodi portarul Marian Aioani, mijlocașii Damjan Djokovic și Florent Hasani, plus atacanții Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz.

florin lovinrapidcatalin vulturar