Verdictul medicilor în privința absenței lui Florinel Coman de pe gazon: „A părăsit cantonamentul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 martie 2021, ora 18:43,
Florinel Coman- profimedia-0483568099
Florinel Coman- profimedia-0483568099

Florinel Coman s-a accidentat în debutul partidei cu Macedonia de Nord de aseară, de pe Arena Națională. 

Iar jucătorul a devenit indisponibil și pentru celelalte două jocuri ale naționalei din această lună, cu Germania și Armenia. Informația a fost oferită de oficialii FRF.

„Titular în meciul de ieri cu Macedonia de Nord, Florinel Coman a părăsit terenul în primul sfert de oră al partidei, accidentat. În urma investigațiilor efectuate astăzi sub coordonarea staff-ului medical al echipei naționale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

În aceste condiții, tricolorul a devenit indisponibil pentru celelalte două meciuri ale României din martie, cu Germania și Armenia, și a părăsit în această după-amiază cantonamentul de la Mogoșoaia”, a sunat comunicatul forului de la Casa Fotbalului. 

Mijlocașul a rezistat pe teren doar 10 minute în jocul de debut al tricolorilor din campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2022. El a fost înlocuit de Valentin Mihăilă, cel care a și reușit să înscrie al doilea gol al selecționatei conduse de Mirel Rădoi. Este a doua accidentare din acest sezon pentru fotbalistul celor de la FCSB. El a absentat o lungă perioadă de timp după ce s-a lovit în partida cu Backa Topola, din prelimianrtiile Europa League.

CITEȘTE ȘI –>>  Prima evaluare făcută după accidentarea lui Florinel Coman! ”A simțit o durere destul de mare”

Florinel Comanromaniaaccidentarefcsbrealitateafrf