Veste bună pentru jucătorii Astrei! Ioan Niculae a plătit salariile restante și a oferit o primă

Articol de Valentin Walter - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 14:00,
astra

Giurgiuvenii au din nou motive de bucurie, după victoria obținută etapa trecută, contra celor de la Hermannstadt Sibiu!

După victoria contra celor de la Hermannstadt Sibiu, scor 1-0, antrenorul giurgiuvenilor, Eugen Neagoe, a declarat că jucătorii își vor încasa salariile restante. dar și o primă de joc pentru partida cu sibienii.

După o perioadă destul de îndelungată de neplată a salariilor, jucătorii Astrei au fost nevoiți să facă față situației și să obțină rezultate cât mai bune pentru a se îndepărta de zona roșie a clasamentului.

Potrivit ultimelor informații venite din partea Fanatik, Ioan Niculae a achitat jucătorilor de la prima echipă salariile restante, cu excepția unei singure luni, astfel că fosta campioană a României se poate concentra din nou pe jocurile din Liga 1. Această veste a venit cum nu se putea mai bine, deoarece Budescu&Co ajunseseră la șase luni fără să încaseze vreun ban.

ioan-niculae

În afară de plata salariilor din urmă, patronul giurgiuvenilor le-a mai oferit fotbaliștilor și o primă de joc, în urma meciului din etapa trecută contra celor de la Hermannstadt Sibiu, partidă care a adus a doua victorie din acest sezon a echipei conduse acum de Eugen Neagoe.

Astra Giurgiu ocupă ultimul loc în Liga 1, cu 8 puncte acumulate în cele 11 etape disputate în actualul sezon.

Citește și Discuția dintre medicul personal al lui Maradona și dispeceratul de urgență! Cât timp a durat până a ajuns ambulanța

 

restanțe finaciareastra giurgiuliga 1ioan niculae
SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român

Petra Selmeci

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală