Veste mare pentru suporterii FCSB-ului: „Nici Budescu și nici Keșeru nu vor pleca în această iarnă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 21 decembrie 2021, ora 18:28,
CLAUDIU KEȘERU
CLAUDIU KEȘERU

Gigi Becali a părut extrem de decis în ceea ce îi privește pe cei doi fotbaliști și a anunțat că este dispus să renunțe la aceștia în pauza competițională!

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu au fost marile lovituri pregătite de FCSB, la scurt timp după numirea în funcția de antrenor principal a lui Edi Iordănescu. Cu toate acestea, cei doi pare că nu se regăsesc în momentul de față, iar patronul echipei este decis să renunțe la serviciile acestora chiar din această iarnă.

Deși toate indiciile duc la o despărțire între jucători și club, Florin Lovin este convins că atât Budescu, cât și Keșeru, nu vor pleca de la FCSB. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a dezvăluit că, din informațiile sale, cei doi lideri din vestiarul lui Toni Petrea vor rămâne și din această iarnă la club, în ciuda presiunilor făcute de afaceristul din Pipera.

”Din ce știu și eu, nici Budescu și nici Keșeru nu vor pleca de la FCSB. În plus, nici nu au unde să se ducă acum. În iarnă este greu să găsești vreun contract bun. Doar prin zona arabă eventual. În plus, pentru FCSB cei doi vor fi foarte utili în play-off.

Când ești la una dintre cele mai bune echipe din România, ai un salariu bun, ai condiții de antrenament foarte bune, de masă, de deplasare, adică n-ai risca niciodată să iei o decizie în această iarnă, să rupi contractul și să te duci unde.

În România unde să mergi mai bine decât la FCSB? Iar în afară doar în țările arabe, unde ai avea un salariu consistent, mai mare decât la FCSB”, a spus Lovin, la ProX.

.Citește și Pleacă Keșeru de la FCSB în această iarnă? MM Stoica a oferit toate detaliile

budescufcsblovindeclaratiikeșeruliga 1