Veste proastă pentru Dinamo! Unul dintre titularii lui Contra s-a accidentat în meciul cu Voluntari: „Sunt la spital!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 20:15,
contra
contra

Dinamo a reușit aseară să simtă din nou gustul victoriei după meciul contra celor de la FC Voluntari, încheiat 3-0!

„Câinii” au reușit în cele din urmă să spargă gheața după șase etape consecutive fără victorie în Liga 1, dar bucuria dinamoviștilor se pare că a fost umbrită de accidentarea unuia dintre jucătorii folosiți încă din primul minut la meciul de aseară, de Cosmin Contra.

Fundașul central al lui Dinamo, Marco Ehmann (20 de ani), fotbalistul folosit de „Guriță” pentru a îndeplini criteriul celor doi jucători titulari U21, impus de FRF, s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari, iar în acest moment se află la spital.

M-am lovit în meciul de aseară și sunt la spital. Am problemele la ligamentele umărului și mi-a fost recomandat și trebuie să fac repaus 7-10 zile. Nu știu dacă voi juca cu Viitorul Constanța, asta voi discuta cu antrenorul și cu cadrele medicale!”, a declarat Marco Ehmann pentru doardinamo.ro.

Ehmann a venit la Dinamo la începutul anului 2018, la recomandarea fostului atacant al „câinilor”, Marius Niculae. Tânărul internațional român a mai evoluat de-a lungul timpului la echipele secunde ale formațiilor Borussia Dortumund și Karlsruhe, iar din momentul venirii în Ștefan cel Mare a fost împrumutat la Farul Constanța și CSM Reșița.

Dinamo ocupă în acest moment pe locul 14 în Liga 1, cu 9 puncte acumulate în cele 11 meciuri disputate în actualul sezon. Înainte de meciul cu FC Voluntari, “câinii” veneau după șase meciuri fără victorie în campionat.

Citește și EXCLUSIV | Paul Anton este optimist în privința lui Dinamo: “Sper ca după meciul de aseară să deblocăm toate problemele de la club!”

liga 1ehmanndinamorealitateacontraaccidentare